• Vyučovanie v ZUŠ po karanténe

          • Milí rodičia!

            Iste ste postrehli, že v základnej škole bolo už viac prípadov stretnutia žiakov s pozitívnou osobou, ktoré logicky vyústili do nevyhnutných opatrení. Jedným z nich bola aj nariadená karanténa niektorých tried prvého stupňa a celková karanténa žiakov 2. stupňa.

            Nakoľko sa karanténa žiakom 1. a 2. stupňa končí, chcem vás informovať, že vyučovanie v ZUŠ bude pokračovať podľa doterajších rozhodnutí, ktoré sú v školskom semafore uvedené nasledovne:

            - prezenčne do 12 rokov a dvoch mesiacov bez obmedzenia ale s dôrazne odporúčaným OTP (odporúčané testovanie Ag samotesty): jazykové školy, ZUŠ, CVČ a akákoľvek mimovyučovacia činnosť.

            - prezenčne v režime OTP od 12 rokov a dvoch mesiacov (platí platný Ag test zo školy): jazykové školy, ZUŠ, CVČ a akákoľvek mimovyučovacia činnosť, kurzy a školenia.

             

            Z uvedeného vyplýva, že vstup do ZUŠ bude podmienený nasledovnými podmienkami:

             

            – žiaci do 12 rokov a 2 mesiace predložia 1-krát týždenne vyplnené tlačivo „Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti“ vo všetkých odboroch (hudobný, výtvarný, tanečný) alebo ho vyplnia elektronicky cez aplikáciu EduPage.

            – žiaci nad 12 rokov a 2 mesiace sú v režime OTP (školský samotest) a predložia 1-krát týždenne vyplnené tlačivo „Potvrdenie o vykonaní antigénového samotestu s negatívnym výsledkom“ alebo ho vyplnia elektronicky cez aplikáciu EduPage.

            Pre zjednodušenie odovzdávania uvedených tlačív, Vás chceme poprosiť, aby ste sa prihlásili do aplikácie EduPage pomocou prihlasovacích údajov, ktoré sme Vám už dvakrát zaslali na Váš e-mail!!! Môžete tak urobiť cez počítač alebo mobilnú aplikáciu. Veľmi nám to pomôže! Ďakujeme!

            Taktiež nám nezabudnite nahlásiť každú zmenu e-mailovej adresy. S aktivovaním konta a s inými technickými problémami sa môžete smelo obrátiť na svojich triednych pedagógov.

            Ďakujeme za pochopenie a prajeme Vám šťastný vstup do druhého polroka!

             

            Vedenie ZUŠ

          • Dôležitá správa!

          • Milí rodičia a žiaci!

            Oznamujeme žiakom a rodičom, že od pondelka 10.1.2022 sa bude v základnej umeleckej škole vyučovať prezenčne vo všetkých odboroch (hudobný, výtvarný a tanečný).

            O podrobnostiach sa informujte u svojich triednych učiteľov.

            Tešíme sa na Vás!