• Pozor, dôležité!

          • Milí rodičia!

            Z dôvodu vysokej chorobnosti v základnej škole RUVZ so sídlom v R.Sobote prerušuje vyučovanie v škole od 2.2.2024 do 7.2.2024. Návrat žiakov do školy je 8.2.2024 (t.j. vo štvrtok).

            Na základe uvedeného rozhodnutia vás informujem, že vyučovanie v základnej umeleckej škole bude prebiehať v uvedenom termíne nasledovne:

            HUDOBNÝ ODBOR - individuálne vyučovanie ostáva bez zmeny. Pre žiakov, ktorí sa nebudú môcť dostaviť na poobedňajšie vyučovanie z rôznych objektívnych príčin, bude pripravené dištančné vyučovanie. Žiadam rodičov, aby o možnosti dištančného vyučovania informovali svojich triednych pedagógov,

            - skupinové vyučovanie: hodiny HN odpadávajú. Žiaci dostanú individuálne úlohy.

            VÝTVARNÝ ODBOR - vyučovanie ostáva bez zmeny. Pre žiakov, ktorí sa nebudú môcť dostaviť na poobedňajšie vyučovanie, budú zadané individuálne úlohy. Dištančné vyučovanie nebude!

            TANEČNÝ ODBOR - vyučovanie ostáva bez zmeny. Pre žiakov, ktorí sa nebudú môcť dostaviť na poobedňajšie vyučovanie, budú zadané individuálne úlohy. Dištančné vyučovanie nebude!

            Pre všetky odbory platí, že v prípade nemoci žiakov žiadam rodičov, aby nezabudli vyplniť elektronickú ospravedlnenku v aplikácii EduPage.

            Pre bližšie informácie neváhajte kontaktovať svojich triednych pedagógov alebo riaditeľa školy.

            Ďakujem za pochopenie, verím, že to spolu zvládneme!

            Mgr. M. Matucha a kolektív pedagógov ZUŠ